新着情報

新着情報

テイクアウト(お持ち帰り)サービス始めました。(English) Take-out meals available!

季節限定のお持ち帰り(テイクアウト)始めました。
ご自宅で小松館の味をお楽しみください。

単品料理

【贅沢たっぷり海鮮御飯】
一折2人前2,500円
県産米ひとめぼれを出汁で炊き、アワビや海老など海鮮をたっぷりのせました。温め直してももちろん、冷めても美味しい味付けです。

【料理長特製 鴨巻卵焼き】一本1,200円
秘伝の出汁でふっくら焼き上げた卵焼きに、野田鴨のそぼろと三つ葉を合わせました。

【名代 松島牡蠣グラタン】6個 1,200円 12個2,200円
プリプリの牡蠣に特製のマヨネーズソースを掛けて焼き上げた当館を代表する一品。

【豪華天丼(穴子一本揚げ、エビ、旬の野菜)】 1,500円

【パテシエ特製クッキー】 1,000円


○予約受付 お電話にて。022 354 5065
○予約期限 前日の17時まで。
○お受け渡し 11時から19時(来館時間を事前にお知らせください。)
○お受け渡し場所 小松館好風亭フロント
○レストラン休業日は提供不可

当館公式フェイスブック、インスタグラム上にてメニューや新しい情報をご覧いただけます。


Our seasonal menu is now available for take-out.
Enjoy the taste of Komatsukan from the comfort of your home!


    Single item menu

  1. Seafood rice——2-person size, 2,500yen

  2. Hitomebore rice steamed in dashi, topped with sea urchin, crab, prawns, conger eel, abalone, etc. Can be enjoyed both warm and cold.

  3. Chef's special minced duck tamagoyaki——1,200yen

  4. Fluffy tamagoyaki with minced Noda duck and Japanese parsley rolled in.

  5. Matsushima oyster gratin——6 pieces/1,200yen ・ 12 pieces/2,200yen

  6. Juicy local oysters grilled with mayonnaise sauce, the representative dish of our ryokan.

  7. Gourmet tempura bowl——1,500yen

  8. Rice bowl with conger eel, prawns and seasonal vegetable tempura.

  9. Pastry chef's special cookies——1,000yen


○Orders are accepted via phone 022 354 5065
○Next-day orders are accepted until 5 PM the previous day.
○Pick-up time is for 11 AM to 7 PM (please let us know your planned pick-up time when ordering).
○Pick up is at the Komatsukan Kofutei reception desk.
○Take-out is unavailable on days when the restaurant is closed.

Our official Instagram has the most recent updates on our take-out menu as well as pictures.

5BB264DC-1FA4-4E00-8C9F-404156CBB50C.jpg

ページTOPへ戻る